Over ons

BabyWai, webshop voor babyessentials, opent winkelmand op 11 september 2017

Een zwangerschap is bijzonder heugelijk nieuws, zonder twijfel één van de mooiste momenten uit het leven van de ouders in spé. Los ervan brengt een zwangerschap ook heel wat praktische organisatie met zich mee: hebben we al een kinderkamer, geboortelijst, babypark, wandelwagen, maxicosi, verzorgingstafel en de ideale babyknuffel? Voor al die zaken kan u vanaf vandaag terecht bij BabyWai!

BabyWai heeft als doel uw baby- en zwangerschapservaring aangenamer te maken met de leukste babyspullen, voordelige prijzen, een topservice én een snelle levering!

Starten met een babywebshop

29 November 2019 werden wij de trotse ouders van ons zoontje Mattéo. De maanden ervoor waren wij op zoek naar leuke, originele & betaalbare kledij, knuffels, speelgoed, verzorging, ... net zoals iedere ouder. Maar het viel ons op dat dit vrij moeilijk te vinden was op 1 website. Een geboortelijst werd gelegd maar eigenlijk wisten we zelf niet goed wat we allemaal nodig hadden en vooral, wat niet. Want achteraf gezien stond er teveel op de geboortelijst dat we niet nodig hadden. Daarom vinden wij het belangrijk om onze ervaring te delen. Wij hadden een idee, veel zin en het geluk om de oprichters van Babywaï te ontmoeten. Wij hebben de webshop uitgebreid met kledij, knuffels en zoveel meer. Maar willen ook inspelen op advies. Advies dat wij zelf te weinig gekregen hebben bij het leggen van onze geboortelijst. Daarom kan u bij ons ook een geboortelijst leggen, voorzien van eerlijk advies gebaseerd op onze eigen ervaringen. Legt u geen lijst maar wil u advies over producten op onze webshop, kan u natuurlijk ook steeds bij ons terecht. Aarzel niet ons te contacteren voor meer info, wij staan voor u klaar!

BabyWai, vanwaar die naam?

We willen een aangename shoppingervaring creëren en die sfeer uit zich ook in onze naam en huisstijl. Na een lange denkoefening, waar vele van onze vrienden vrolijke avonden hebben over geredetwist, kwam de naam BabyWai uit de mouw. BabyWai wil net zoals het tropische eiland Hawaï een paradijs zijn voor bezoekers, van waar dan ook ter wereld, waarbij een totaalbeleving centraal staat. Het BabyWai logo toont de combinatie van een ooievaar met palmboombladen aangevuld met zachte kleuren voor een unieke identiteit. Babywäi is overigens geregistreerd en erkend als uniek merk in de Benelux.

BabyWai_logo.png

Geboortelijsten tot 15% voordeel

Op zoek naar de perfecte geboortelijst voor uw kleine spruit? Wil u leuke babyspullen kopen aan een interessante korting? U krijgt bij BabyWai de vrijheid om zelfstandig uw geboortelijst samen te stellen of persoonlijk begeleid te worden door een echte BabyWaiaan. Maak nu vrijblijvend een afspraak! Informeer naar onze speciale voordelen voor geboortelijstklanten.
Bij een geboortelijst krijgt u vanaf € 500 en minimum 8 verkochte lijstproducten een cadeaubon ter waarde van een percentage van het totaal bedrag aan verkochte lijstproducten, dit kan oplopen tot 15% voordeel.

Leuk babyproduct in gedachte?

BabyWai is pas gestart, onze service en productgamma evolueert iedere dag. Vindt u niet meteen het product van uw wens, neem dan vrijblijvend contact, misschien vormt uw smaak wel een mooie aanvulling op ons gamma.

BabyWai Cadeaubon

Wil u een superleuk cadeau geven aan een zwangere vrouw, koppel of jonge ouders? Dan is de BabyWai cadeaubon echt wel het perfecte geschenk!

Contact

Een vraag voor Babywaï?