Over ons

Babywaï, webshop voor babyessentials, opent winkelmand op 11 september 2017

Een zwangerschap is bijzonder heugelijk nieuws, zonder twijfel één van de mooiste momenten uit het leven van de ouders in spé. Los ervan brengt een zwangerschap ook heel wat praktische organisatie met zich mee: hebben we al een kinderkamer, geboortelijst, babypark, wandelwagen, maxicosi, verzorgingstafel en de ideale babyknuffel? Voor al die zaken kan u vanaf vandaag terecht bij Babywaï!

Babywaï heeft als doel uw baby- en zwangerschapservaring aangenamer te maken met de leukste babyspullen, voordelige prijzen, een topservice én een snelle levering

Starten met een babywebshop

Na een kinderwens van 3 jaar kregen we te horen dat er een klein wonder geschied is en dat we een zoontje verwachtten. Vol overgave hebben we ons gestort op de wondere wereld van babyessentials. We bezochten tientallen winkels met babyslaapkamers, wandelwagens en knuffels. We ontdekten vele babyshops met leuke babyspulletjes maar ondervonden ook dat er nog plaats is voor een online babywebshop die een totaalconcept van babyaccessoires koppelt aan een persoonlijke service.

Wat zijn de beste producten voor mijn baby, hoe een bepaalde stijl doortrekken van knuffel tot slaapkamer, hoe een mooie korting versieren ...? Iedereen wil toch wel iets speciaal want die kleine spruit is wel iemand uniek!?

Al snel besloten we om onze ervaring met inrichting en meubilair voor totaalconcepten aangevuld met de kennis en gevoel voor goede klantenservice te combineren met de oprichting van de Babywaï-webshop.

Babywaï, vanwaar die naam?

We willen een aangename shoppingervaring creëren en die sfeer uit zich ook in onze naam en huisstijl.  Na een lange denkoefening, waar vele van onze vrienden vrolijke avonden hebben over geredetwist, kwam de naam Babywaï uit de mouw. Babywaï wil net zoals het tropische eiland Hawaï een paradijs zijn voor bezoekers, van waar dan ook ter wereld, waarbij een totaalbeleving centraal staat. Het Babywaï logo toont de combinatie van een ooievaar met palmboombladen aangevuld met zachte kleuren voor een unieke identiteit. Babywäi is overigens geregistreerd en erkend als uniek merk in de Benelux.

BabyWai_logo.png

Geboortelijsten tot 15% voordeel

Op zoek naar de perfecte geboortelijst voor uw kleine spruit? Wil u leuke babyspullen kopen aan een interessante korting? U krijgt bij Babywaï de vrijheid om zelfstandig uw geboortelijst samen te stellen of persoonlijk begeleid te worden door een echte Babywaïaan. Maak nu vrijblijvend een afspraak! Informeer naar onze speciale voordelen voor geboortelijstklanten.
Bij een geboortelijst krijgt u vanaf € 500 en minimum 8 verkochte lijstproducten een cadeaubon ter waarde van een percentage van het totaal bedrag aan verkochte lijstproducten, dit kan oplopen tot 15% voordeel.

Leuk babyproduct in gedachte?

Babywaï is pas gestart, onze service en productgamma evolueert iedere dag. Vindt u niet meteen het product van uw wens, neem dan vrijblijvend contact, misschien vormt uw smaak wel een mooie aanvulling op ons gamma.

Babywaï Cadeaubon

Wil u een superleuk cadeau geven aan een zwangere vrouw, koppel of jonge ouders? Dan is de Babywaï cadeaubon echt wel het perfecte geschenk!

Contact

Een vraag voor Babywaï?