Philips Avent Slimme babyfoon
Aanbieding!

Philips Avent Slimme babyfoon

Met de Philips Avent Slimme babyfoon kunnen jij en je naasten de kleine overal en altijd in het oog houden. De app schakelt automatisch tussen netwerken en optimaliseert de audio- en videokwaliteit voor de beste verbinding met je baby.

• Met SafeConnect-technologie
• Voor smartphone en tablet
• Compatibel met iOS en Android
• Probeer nu de gratis app

Ondersteunt meerdere camera's/kijkers, nodig je geliefden uit
De verbinding is volledig veilig en privé. Je kunt je geliefden uitnodigen mee te kijken, waar jij ook bent en waar zij ook zijn. Tot wel 10 accounts in totaal, en met Privacy-modus, zodat jij kunt bepalen of en wanneer anderen kunnen meekijken. De app biedt ondersteuning voor maximaal 10 camera's, met 3 gelijktijdige kijkers per camera.

€ 197,99 € 219,99 -10%
Inclusief BTW
Er zijn niet genoeg producten op voorraad
Proficiat!
Dit lijstje werd automatisch aangemaakt
Produkt toegevoegd aan lijst
Sluit
Inloggen

Je moet ingelogd zijn om een produkt aan een lijst te kunnen toevoegen

Sorry!

Gelieve eerst de winkel te contacteren zodat ze samen met je, je lijst kunnen creëeren

Voeg nog voor € 50,00 producten toe en je bestelling wordt gratis geleverd!

Gratis levering vanaf € 50

  • Betrouwbare kwaliteit Betrouwbare kwaliteit
  • Snelle verzending Snelle verzending
  • Specialist geboortelijsten Specialist geboortelijsten

Werkt via alle netwerken voor een optimale verbinding
De Philips Avent slimme babyfoon-app werkt dankzij SafeConnect-technologie via alle beschikbare netwerken (3G/4G/Wi-Fi). De app past bij het wisselen van netwerk de bandbreedte aan voor een optimale verbinding met je baby. Wanneer de kwaliteit van je internetverbinding afneemt, past de app automatisch de audio- en videokwaliteit aan zodat je je kleintje altijd in het oog houdt. Mocht je internetverbinding wegvallen, dan zal de babyfoon blijven proberen de verbinding te herstellen en het je laten weten als er niet opnieuw kan worden verbonden.

Prestaties afhankelijk van Wi-Fi-verbinding
Zowel de monitor als de app moeten verbonden zijn met internet. De monitor kan worden aangesloten op internet via Wi-Fi. De prestaties van de monitor zijn dus rechtstreeks afhankelijk van de prestaties van je Wi-Fi-verbinding. Zorg ervoor dat de Philips Avent slimme babyfoon zich dicht bij de Wi-Fi-router bevindt of gebruik een Wi-Fi-repeater of Powerline-adapter met geïntegreerde Wi-Fi dicht bij de monitor om de Wi-Fi-signaalsterkte in de buurt van de monitor te versterken. Je smart device kan worden aangesloten op internet via 3G, 4G of Wi-Fi, zodat je je kleintje overal vandaan in het oog kunt houden.

Instellingen voor bewaking op jouw manier personaliseren
Je kunt alle instellingen en berichten van de slimme babyfoon en de app helemaal aanpassen aan jouw wensen, zodat je precies kunt kiezen hoe vaak en wat voor updates je wilt ontvangen. Daarnaast kun je de functies van het product naar wens instellen wanneer je maar wilt. Of het nu gaat om de kleur van het nachtlampje of om een specifiek slaapliedje.

Tot 720p HD-kwaliteit in dag- en nachtzicht
Je kunt je baby dag en nacht zien en horen. De camera biedt superieure video- en audiokwaliteit, met tot 720p HD in dag- en nachtzicht. Overdag in kleur en 's nachts in zwart-wit met infrarood licht.

Achtergrondmodus met een lager energieverbruik
Je kunt de app op de voorgrond gebruiken, maar ook in achtergrondmodus terwijl je je telefoon of tablet gebruikt voor andere dingen. In achtergrondmodus verbruikt de app minder energie, maar zal deze je nog steeds op de hoogte brengen wanneer je baby begint te huilen. Zo weet je het als je baby begint te huilen, zelfs als je een andere app aan het gebruiken bent.

Software
Compatibel met iOS 7 en Android 4.1 en hoger.

Apple devices
iPhone 4S en nieuwer, iPad 2 en nieuwer, iPod touch (5e generatie) en nieuwer

Een selectie van slaapliedjes zodat je baby rustig en zorgeloos slaapt

Meerkleurig nachtlampje om je baby in slaap te sussen

Geruststellende TalkBack-functie

Bewaken en vastleggen van de luchtvochtigheid en temperatuur van de kamer

Maak een foto om de bijzondere momenten van je baby vast te leggen

Gebruik de QR-code om de app te downloaden en in te stellen

AVE0014