Yookidoo Mijn Eerste Babyspiegel - Hond

Yookidoo Mijn Eerste Babyspiegel - Hond

Mijn eerste spiegel van Yookidoo in de vorm van een hond. Een grote en stevige babyveilige spiegel met meerdere functies! Bevat verschillende texturen en een achterzijde met verborgen bal voor een verrassend rammelend effect. Is voorzien van een grote krokodillenklem om makkelijk te bevestigen op de wieg of op de wandelwagen. Staat rechtop op de vloer en is ideaal voor de buikhouding. Speciaal ontworpen voor baby's om te begrijpen, te schudden en te verkennen.

Verbetert de visuele focus en dieptewaarneming. Tijdens de buikhouding versterkt man de schouders en het bovenlichaam. Dit bevordert het optillen en draaien van het hoofdje. De rammelaar introduceert baby's om processen te veroorzaken en te effectueren en ontwikkelt grove motorische vaardigheden.

€ 12,53

Inclusief € 0,07 Recupel/Bebat

Inclusief BTW
Er zijn niet genoeg producten op voorraad
Proficiat!
Dit lijstje werd automatisch aangemaakt
Produkt toegevoegd aan lijst
Sluit
Inloggen

Je moet ingelogd zijn om een produkt aan een lijst te kunnen toevoegen

Sorry!

Gelieve eerst de winkel te contacteren zodat ze samen met je, je lijst kunnen creëeren

Voeg nog voor € 50,00 producten toe en je bestelling wordt gratis geleverd!

Gratis levering vanaf € 50

  • Betrouwbare kwaliteit Betrouwbare kwaliteit
  • Snelle verzending Snelle verzending
  • Specialist geboortelijsten Specialist geboortelijsten

Plaats de baby veilige spiegel rechtop op de vloer of speelmat tijdens de buikhouding. Tijdens de eerdere stadia zal de spiegel de baby aanmoedigen zijn hoofd op te tillen en uit te reiken, waardoor oog-handcoördinatie wordt bevorderd. In latere stadia zal het verkennen van de spiegel de schouders en het bovenlichaam van de baby, nieuwsgierigheid en verbeeldingskracht versterken. Mijn eerste spiegelvriend kan ook gemakkelijk aan de wandelwagen worden bevestigd, en de verschillende texturen stimuleren sensorisch spelen en verbeteren de tactiele stimulatie.

Yookidoo
YOO0002

Klanten die dit product kochten, kochten ook